Abstract
W rozdziale omówiono szczegółowo występowanie, mechanizm powstawania, działanie oraz ryzyko chorób nowotworowych związane ze związkami rakotwórczymi występującymi w żywności.
Citations
-
2
CrossRef
-
0
Web of Science
-
0
Scopus
Author (1)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Monographic publication
- Type:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
- Title of issue:
- Carcinogenic and anticarcinogenic food components. strony 69 - 94
- Language:
- English
- Publication year:
- 2006
- Bibliographic description:
- Bartoszek-Pączkowska A.: Genotoxic food components// Carcinogenic and anticarcinogenic food components./ ed. eds: W. Baer-Dubowska, A. Bartoszek, D. Malejka-Giganti. Boca Raton: CRC Taylor & Francis, 2006, s.69-94
- DOI:
- Digital Object Identifier (open in new tab) 10.1201/9781420039269.ch4
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 69 times