
prof. dr hab. inż. Agnieszka Bartoszek-Pączkowska
Kursy online
-
Podstawy Biochemii
-
Podstawy Żywienia Człowieka
-
Podstawy Żywienia Człowieka
-
[NCh, IMa] Health Effects of Food Components
{mlang pl} Dyscyplina: nauki chemiczne, inżynieria materiałowa Zajęcia fakultatywne dla doktorantów I i II roku Prowadzący: prof. dr hab. inż. Agnieszka Bartoszek-Pączkowska Liczba godzin: 15 Forma zajęć: wykład {mlang} {mlang en} Discipline: chemical sciences, materials engineering Facultative course for 1st and 2nd-year PhD students Academic teachers: prof. dr hab. inż. Agnieszka Bartoszek-Pączkowska Total hours...
-
Biotechnologia ogólna BT 2022/2023
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2022/2023. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i laboratorium z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Basic of biochemistry
-
Basics of Biochemistry
-
Biotechnologia ogólna BT 2024/2025
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2024/2025. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i laboratorium z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Basics of Biochemistry
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności
-
Basics of Biochemistry
-
Health effects of food components
-
NAUKA O ŻYWIENIU I TOKSYKOLOGIA ŻYWNOŚCI
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności
-
Health effects of food components
-
Biotechnologia ogólna BT 2023/2024
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2023/2024. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i laboratorium z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Podstawy Żywienia Człowieka
-
'23/'24 Biotechnologia ogólna (dla kierunku Chemia i BT"0")
-
NAUKA O ŻYWIENIU I TOKSYKOLOGIA ŻYWNOŚCI
-
Podstawy Biochemii 2023
-
Basics of Biochemistry
-
Żywienie i Toksykologia Żywności
WYKŁAD i SEMINARIUM
-
Biochemistry
-
PODSTAWY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA
-
Biochemistry - Laboratory exercises
Exerise 1. The ability to accumulate metal cations by edible mushrooms, comparison with edible plants Exercise 2. Measurement of activity of glutathione S-transferases - the detoxifying enzymes present in the cytosol of eukaryotic cells Exercise 3. Cell membranes permeability Exercise 4. Detection of mutagenic substances using Ames test Exercise 5. Gluten content in food products part 1. Exercise 6. Gluten content in food...
Prowadzone zajęcia
-
-
Podstawy Biochemii
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
-
-
-
Podstawy Biochemii
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
-
-
-
Basic Of Biochemistry
Wydział ChemicznyKierunek: Green Technologies
-
Podstawy Żywienia Człowieka
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Podstawy Biochemii
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
-
Nauka O Żywieniu I Toksykologia Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
Kierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
-
-
Praca dyplomowa
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Praca Dyplomowa Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Nauka o żywieniu i toksykologia żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Podstawy Biochemii
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Basic Of Biochemistry
Wydział ChemicznyKierunek: Green Technologies
-
Health effects of food components
Szkoła DoktorskaDyscyplina: nauki chemiczne
-
Podstawy Żywienia Człowieka
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Health effects of food components
Szkoła DoktorskaDyscyplina: nauki chemiczne
-
Health effects of food components
Szkoła DoktorskaDyscyplina: inżynieria materiałowa
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Health effects of food components
Szkoła Doktorska -
Nauka o żywieniu i toksykologia żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności
Wydział Chemiczny -
Podstawy Biochemii
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
-
Basic Of Biochemistry
Wydział ChemicznyKierunek: Green Technologies
-
Health Effects Of Food Components
Wydział Chemiczny -
Praca Dyplomowa Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Podstawy Żywienia Człowieka
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Engineering Diploma Project
Wydział ChemicznyKierunek: Green Technologies and Monitoring
Specjalność: GTM
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Podstawy Biochemii
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie i monitoring
-
Master Thesis
Wydział Chemiczny -
Basic Of Biochemistry
Wydział ChemicznyKierunek: Green Technologies and Monitoring
Specjalność: GTM
-
-
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Master Thesis
Wydział Chemiczny -
Praca Dyplomowa Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Biochemistry
Wydział ChemicznyKierunek: Green Technologies and Monitoring
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Health Effects Of Food Components
Wydział Chemiczny
-
-
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Laboratorium dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Master Thesis (Research Project)
Wydział Chemiczny -
Biochemia
Wydział Chemiczny -
Health Effects Of Food Components
Wydział Chemiczny -
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Health effects of food components
Szkoła DoktorskaDyscyplina: nauki chemiczne
-
Biochemistry
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone Technologie i Monitoring / Green Technologies and Monitoring
Strumień: GTM (ANG)
Specjalność: GTM
Kierunek: Zielone Technologie i Monitoring / Green Technologies and Monitoring
Strumień: GTM (ANG)
Specjalność: Inter Applied Chemistry
-
Biochemia
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone Technologie i Monitoring / Green Technologies and Monitoring
Strumień: ZTM (PL)
Specjalność: ZTM
Kierunek: Zielone Technologie i Monitoring / Green Technologies and Monitoring
Strumień: ZTM (PL)
Specjalność: Inter Applied Chemistry
-
-
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Determination Of Antioxidant Activity By Electrochemical Techniques
Wydział Chemiczny -
Biochemistry
Wydział ChemicznyKierunek: Green Technologies and Monitoring
-
Laboratorium przeddyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Laboratorium Przeddyplomowe
Wydział Chemiczny -
Biochemia
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie i monitoring
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Diploma Laboratory
Wydział Chemiczny -
Biochemia
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie i monitoring
-
Biochemistry
Wydział ChemicznyKierunek: Green Technologies and Monitoring
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Laboratorium Przeddyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Master`S Thesis In Emqal
Wydział Chemiczny -
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
BIOACTIVE COMPONENTS OF BRASSICACEA PLANTS
Wydział Chemiczny -
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Biochemia
Wydział ChemicznyKierunek: Technologie ochrony środowiska
-
Health Effects Of Food Components
Wydział Chemiczny -
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
PRACOWNIA MAGISTERSKA
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Projekt Dyplomowy Magisterski
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Biochemia
Wydział ChemicznyKierunek: Technologie ochrony środowiska
-
HEALTH EFFECTS OF FOOD COMPONENTS
Wydział Chemiczny -
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
-
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
MASTERS WORKSHOP
Wydział Chemiczny -
MASTERS WORKSHOP
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Biochemia
Wydział ChemicznyKierunek: Technologie ochrony środowiska
-
-
-
Biochemia
Wydział ChemicznyKierunek: Technologie ochrony środowiska
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
RESEARCH PROJECT
Wydział Chemiczny -
RESEARCH PROJECT_1
Wydział Chemiczny -
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
RESEARCH PROJECT
Wydział Chemiczny -
HEALTH EFFECTS OF FOOD COMPONENTS
Wydział Chemiczny -
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Biochemia
Wydział ChemicznyKierunek: Technologie ochrony środowiska
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Projekt dyplomowy inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Technologie ochrony środowiska
Specjalność: Monitoring i analityka zanieczyszczeń środowiska
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Przygotowanie do egzaminu dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Technologie ochrony środowiska
Specjalność: Monitoring i analityka zanieczyszczeń środowiska
-
DYPLOM
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Strategia i Metody Syntezy Związków Organicznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Biotechnologia leków
-
-
-
Biochemia
Wydział Chemiczny -
Biochemia
Wydział ChemicznyKierunek: Technologie ochrony środowiska
-
Pełnienie funkcji promotora w przewodach doktorskich
-
Anna Piekarska
Tytuł dr inż. nadany 2014-11-14 przez Wydział Chemiczny
Lista recenzowanych prac
-
Opracowanie metod analitycznych do oceny aktywności przeciwutleniającej nasion oleistych z rodzaju Brassica oraz ich produktów
mgr Agnieszka Tułodziecka - Wydział Chemiczny Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu - 2016
-
Aktywność antyoksydacyjna liści kapusty białej na tle zmian fizjologicznych i biochemicznych wywołanych skażeniem gleby cynkiem i kadmem
mgr Małgorzata Borek - Katedra Fizjologii Roślin przy Wydziale Rolniczo-Ekonomicznym Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - 2014
-
Rola białka p66Shc w indukcji stresu oksydacyjnego i śmierci komórek nowotworowych i nienowotworowych
mgr Andżelika Borkowska - Zakład Bioenergetyki i Fizjologii Wysiłku Fizycznego Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego - 2012
wyświetlono 7026 razy