dr inż. Izabela Koss-Mikołajczyk
Zatrudnienie
Kursy online
-
Podstawy Biochemii
-
Biomaterials processing and testing methods 2022/23
-
Laboratorium biologii komórki 2022/2023
-
Laboratorium z biochemii 2022/2023
-
Biotechnologia ogólna BT 2021/2022
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2021/2022. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Laboratorium biochemii 2021/2022
-
Podstawy Żywienia Człowieka
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności
-
New and Fast Analytical Techniques in Food Quality Analysis
-
Basic of biochemistry
-
Biochemistry - Laboratory exercises - Nowy
Exerise 1. The ability to accumulate metal cations by edible mushrooms, comparison with edible plants Exercise 2. Measurement of activity of glutathione S-transferases - the detoxifying enzymes present in the cytosol of eukaryotic cells Exercise 3. Cell membranes permeability Exercise 4. Detection of mutagenic substances using Ames test Exercise 5. Gluten content in food products part 1. Exercise 6. Gluten content in food...
-
Analiza żywności 2022/2023 sem. zimowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia realizujących zajęcia w semestrze VII w roku akademickim 2022/2023. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot Analiza żywności. Za kurs odpowiada dr hab. inż. Hanna Staroszczyk, prof. PG.
-
NEW AND FAST ANALYTICAL TECHNIQUES IN FOOD QUALITY ANALYSIS 2024
-
Biochemistry - Laboratory exercises
Exerise 1. The ability to accumulate metal cations by edible mushrooms, comparison with edible plants Exercise 2. Measurement of activity of glutathione S-transferases - the detoxifying enzymes present in the cytosol of eukaryotic cells Exercise 3. Cell membranes permeability Exercise 4. Detection of mutagenic substances using Ames test Exercise 5. Gluten content in food products part 1. Exercise 6. Gluten content in food...
-
Nauka o Żywieniu i Toksykologia Żywności - Laboratorium
-
Laboratorium biologii komórki 2023/2024
-
Polymeric materials in medicine – structure and desing 2023/24
-
Biotechnologia ogólna BT 2023/2024
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2023/2024. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i laboratorium z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Podstawy Żywienia Człowieka
-
Analiza żywności 2023/2024 sem. zimowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia realizujących zajęcia w semestrze 7 w roku akademickim 2023/2024. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot Analiza żywności. Za kurs odpowiada dr hab. inż.Hanna Staroszczyk, prof. uczelni.
Prowadzone zajęcia
-
-
Techniki instrumentalne w biologii środowiska
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
-
Praca Dyplomowa Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Techniki instrumentalne w biologii środowiska
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Laboratorium dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Laboratorium dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Technologia chemiczna
Specjalność: Analityka techniczna i przemysłowa
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Praca dyplomowa
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Praca dyplomowa
Wydział ChemicznyKierunek: Technologia chemiczna
Specjalność: Analityka techniczna i przemysłowa
-
Praca Dyplomowa Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Techniki instrumentalne w biologii środowiska
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Technologia chemiczna
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Praca Dyplomowa Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
NEW AND FAST ANALYTICAL TECHNIQUES IN FOOD QUALITY ANALYSIS
Wydział ChemicznyKierunek: Green Technologies
Kierunek: Green Technologies
-
-
-
Projekt Dy0plomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Nowe i szybkie techniki analityczne w analizie jakosci żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
Kierunek: Zielone technologie
-
Techniki instrumentalne w biologii środowiska
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
-
-
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
NEW AND FAST ANALYTICAL TECHNIQUES IN FOOD QUALITY ANALYSIS
Wydział ChemicznyKierunek: Green Technologies and Monitoring
Kierunek: Green Technologies and Monitoring
-
Techniki instrumentalne w biologii środowiska
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Laboratorium Przeddyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
wyświetlono 1867 razy