Biotechnology and Food Science - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Biotechnology and Food Science

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 5 Czasopisma spoza wykazu ministerialnego 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 5 Czasopisma spoza wykazu ministerialnego 2024
2023 5 Czasopisma spoza wykazu ministerialnego 2023
2022 5 Czasopisma spoza wykazu ministerialnego (2019-2022)
2021 5 Czasopisma spoza wykazu ministerialnego (2019-2022)
2020 5 Czasopisma spoza wykazu ministerialnego (2019-2022)
2019 5 Czasopisma spoza wykazu ministerialnego (2019-2022)
2018 8 B
2017 8 B
2016 8 B
2015 8 B
2014 2 B
2013 2 B

Model czasopisma:

Open Access

Impact Factor:

brak danych

Polityka wydawnicza:

Licencja: COPYRIGHT
Licencja
COPYRIGHT
Informacja o polityce wydawniczej
http://www.bfs.p.lodz.pl/index.php?pid=11 otwiera się w nowej karcie
Informacja o warunkach samoarchiwizacji
Brak
Czy czasopismo pozwala na samoarchiwizację
Nie
Informacje o polityce dot. danych badawczych
brak danych
Embargo w miesiącach
brak embargo
Informacje dodatkowe
Dostęp Gratis Open Access (Bronze Open Acces)

Filtry

wszystkich: 1

  • Kategoria
  • Rok

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2016
  • The usefulness of birch saps from the area of Podkarpacie to produce birch syrup
    Publikacja

    - Biotechnology and Food Science - Rok 2016

    In northern European countries, as well as in North America tree saps of maples and birches are used for the production of syrups. Birch syrups are characterized by a specific aromatic taste and can be used as an addition to sweets, desserts, salads and meats. Attention is paid to the health benefits of birch syrups, mainly for high mineral content. The aim of this study was to evaluate the usefulness of birch saps obtained from...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

wyświetlono 544 razy