ISSN:
1541-4337
Dyscypliny:
- biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
- biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
Punkty Ministerialne: Pomoc
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
Rok 2024 | 200 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
2024 | 200 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
2023 | 200 | Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023 |
2022 | 200 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2021 | 200 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2020 | 200 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2019 | 200 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2018 | 50 | A |
2017 | 50 | A |
2016 | 50 | A |
2015 | 50 | A |
2014 | 45 | A |
2013 | 45 | A |
2012 | 45 | A |
2011 | 45 | A |
2010 | 32 | A |
Model czasopisma:
Hybrydowe
Punkty CiteScore:
Rok | Punkty |
---|---|
Rok 2023 | 26.2 |
Rok | Punkty |
---|---|
2023 | 26.2 |
2022 | 21.7 |
2021 | 17.9 |
2020 | 15.8 |
2019 | 15.1 |
2018 | 12.1 |
2017 | 12.4 |
2016 | 9.7 |
2015 | 7.5 |
2014 | 5.8 |
2013 | 9.3 |
2012 | 7.9 |
2011 | 5.2 |
Impact Factor:
Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma
Sherpa Romeo:
Prace opublikowane w tym czasopiśmie
Filtry
wszystkich: 3
Katalog Czasopism
Rok 2023
-
Phages and engineered lysins as an effective tool to combat Gram‐negative foodborne pathogens
Publikacja
Rok 2022
-
A comprehensive review on current and emerging technologies toward the valorization of bio‐based wastes and by products from foods
PublikacjaIndustries in the agro-food sector are the largest generators of waste in the world. Agro-food wastes and by products originate from the natural process of senescence, pretreatment, handling, and manufacturing processes of food and beverage products. Notably, most of the wastes are produced with the transformation of raw materials (such as fruits, vegetables, plants, tubers, cereals, and dairy products) into different processed...
Rok 2018
-
A Review on the Dietary Flavonoid Tiliroside
Publikacja
wyświetlono 908 razy