ISSN:
0149-6085
eISSN:
1745-4565
Dyscypliny:
- biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki medyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
- zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
Punkty Ministerialne: Pomoc
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
Rok 2024 | 40 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
2024 | 40 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
2023 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023 |
2022 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2021 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2020 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2019 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2018 | 20 | A |
2017 | 20 | A |
2016 | 20 | A |
2015 | 20 | A |
2014 | 20 | A |
2013 | 20 | A |
2012 | 20 | A |
2011 | 20 | A |
2010 | 20 | A |
Model czasopisma:
Hybrydowe
Punkty CiteScore:
Rok | Punkty |
---|---|
Rok 2023 | 5.3 |
Rok | Punkty |
---|---|
2023 | 5.3 |
2022 | 4.7 |
2021 | 4 |
2020 | 2.6 |
2019 | 2 |
2018 | 1.9 |
2017 | 1.8 |
2016 | 1.9 |
2015 | 1.9 |
2014 | 1.7 |
2013 | 1.6 |
2012 | 1.4 |
2011 | 1.1 |
Impact Factor:
Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma
Sherpa Romeo:
Prace opublikowane w tym czasopiśmie
Filtry
wszystkich: 2
Katalog Czasopism
Rok 2020
-
In‐milk inactivation of Escherichia coli O157:H7 by the environmental lytic bacteriophage ECPS‐6
Publikacja
Rok 2007
-
Protective effect of lysostaphin from Staphylococcus simulans against growth of Staphylococcus aureus in milk and some other food products
PublikacjaZbadano skuteczność hamowania rozwoju Staphylococcus aureus w mleku, mięsie wieprzowym i majonezie lizostafyną uzyskaną przez ekspresję genu enzymu ze Staphylococcus simulans w komórkach Escherichia coli. Przeprowadzone eksperymenty wykazały znaczący wpływ lizostafyny na ograniczenie rozwoju Staphylococcus aureus.
wyświetlono 469 razy