ISSN:
0921-9668
eISSN:
1573-9104
Dyscypliny:
- biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki o rodzinie (Dziedzina nauk o rodzinie)
- rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
- biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
Punkty Ministerialne: Pomoc
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
Rok 2024 | 100 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
2024 | 100 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
2023 | 100 | Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023 |
2022 | 100 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2021 | 100 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2020 | 100 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2019 | 100 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2018 | 35 | A |
2017 | 35 | A |
2016 | 35 | A |
2015 | 30 | A |
2014 | 35 | A |
2013 | 35 | A |
2012 | 35 | A |
2011 | 35 | A |
2010 | 27 | A |
Model czasopisma:
Hybrydowe
Punkty CiteScore:
Rok | Punkty |
---|---|
Rok 2023 | 6.8 |
Rok | Punkty |
---|---|
2023 | 6.8 |
2022 | 7.1 |
2021 | 6 |
2020 | 4.7 |
2019 | 4.8 |
2018 | 4.9 |
2017 | 4 |
2016 | 4.4 |
2015 | 4.1 |
2014 | 4.3 |
2013 | 4.7 |
2012 | 4.3 |
2011 | 4.1 |
Impact Factor:
Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma
Sherpa Romeo:
Prace opublikowane w tym czasopiśmie
Filtry
wszystkich: 1
Katalog Czasopism
Rok 2013
-
Nutritional and Pharmaceutical Properties of Bioactive Compounds in Organic and Conventional Growing Kiwifruit
PublikacjaThe bioactivity of two kiwifruit’s cultivars growing under organic and conventional conditions were studied and compared. The bioactive compounds were extracted with water and ethanol using similar conditions which are applied in pharmaceutical applications and for daily fruit consumption such as tea drink. Antioxidant radical scavenging assays [ferric-reducing/antioxidant power (FRAP); cupric reducing antioxidant capacity (CUPRAC);...
wyświetlono 777 razy