SOFT MATTER - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

SOFT MATTER

ISSN:

1744-683X

eISSN:

1744-6848

Dyscypliny:

  • inżynieria biomedyczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • inżynieria materiałowa (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • inżynieria mechaniczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki leśne (Dziedzina nauk rolniczych)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki fizyczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 40 A
2017 40 A
2016 40 A
2015 40 A
2014 40 A
2013 40 A
2012 40 A
2011 40 A
2010 32 A

Model czasopisma:

Hybrydowy - czasopismo transformacyjne

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 6
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 6
2022 6.4
2021 6.1
2020 5.4
2019 5.6
2018 6.2
2017 7
2016 7.2
2015 7.7
2014 7.8
2013 6.5
2012 5.7
2011 5.2

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 8

  • Kategoria
  • Rok

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2018
Rok 2016
Rok 2015
Rok 2013
Rok 2012
Rok 2009
  • Emulsification alters simulated gastrointestinal proteolysis of β-casein and β-lactoglobulin
    Publikacja

    - SOFT MATTER - Rok 2009

    We have studied the effect of the adsorption of milk proteins at the oil-water interface on their digestibility in simulated gastrointestinal environment. The investigations aimed to characterize how both the breakdown of the adsorbed proteins and the interactions with physiological surfactants, phosphatidylcholine (PC) and bile salts (BS), influence structural transformations of model, protein-stabilized food emulsions in the...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

wyświetlono 1078 razy