
dr inż. Maria Tynek
Prowadzone zajęcia
-
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Technologia i Biotechnologia Tłuszczów
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
BIOTECHNOLOGIA OGÓLNA
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Analiza Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
-
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Analiza Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Technologia i Biotechnologia Tłuszczów
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
BIOTECHNOLOGIA OGÓLNA
Wydział Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej -
BIOTECHNOLOGIA OGÓLNA
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
-
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Analiza Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
BIOTECHNOLOGIA OGÓLNA
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Analiza Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
BIOTECHNOLOGIA OGÓLNA
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
BIOTECHNOLOGIA OGÓLNA
Wydział Mechaniczny -
Technologia i Biotechnologia Tłuszczów
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Projekt dyplomowy inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Seminarium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Technologia i Biotechnologia Tłuszczów
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Przygotowanie do egzaminu dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Analiza Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Laboratorium dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Technologia chemiczna
Specjalność: Technologia organiczna
-
DYPLOM
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Chemia Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Projekt dyplomowy inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Przygotowanie do egzaminu dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Seminarium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Chemia Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Technologia i Biotechnologia Tłuszczów
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Technologia i Biotechnologia Tłuszczów
Wydział ChemicznyKierunek: Technologia chemiczna
Specjalność: Technologia organiczna
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Analiza Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
wyświetlono 1301 razy