Effects of Raw and Thermally Processed Spent Coffee Grounds on Miscanthus × giganteus Plantation: soil parameters - Open Research Data - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effects of Raw and Thermally Processed Spent Coffee Grounds on Miscanthus × giganteus Plantation: soil parameters

Opis

This dataset includes the results of elemental analysis of marginal soil and spent coffee grounds utilized in the pot scale experiment with Miscanthus giganteus. Furthermore, soil samples were taken following a 42-day medium-term screening of Miscanthus plants in marginal soil with different ratios of soil amendments (for biochar made from spent coffee grounds: 2.5%, 10%, and 30% v/v, and for spent coffee grounds: 10%, 20%, and 50%).

The multi-elemental composition was determined using non-destructive analytical method: X-ray fluorescence (XRF, Titan S1, Bruker, USA).

Plik z danymi badawczymi

XRF analysis of marginal soil_biochars_SCG_and soil at the end of the experiment.xlsx
39.2 kB, S3 ETag f3893ccb82df059937ca3d3fe3a09129-1, pobrań: 0
Hash pliku liczony jest ze wzoru
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count} gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MB

Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5

Informacje szczegółowe o pliku

Licencja:
Creative Commons: by 4.0 otwiera się w nowej karcie
CC BY
Uznanie autorstwa
Embargo na plik:
2025-04-16

Informacje szczegółowe

Rok publikacji:
2025
Data zatwierdzenia:
2025-04-17
Język danych badawczych:
angielski
DOI:
Identyfikator DOI 10.34808/r6ax-5b22 otwiera się w nowej karcie
Finansowanie:
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Słowa kluczowe

Cytuj jako

wyświetlono 0 razy