Sensory analysis of bread samples with the addition of beetroot - Open Research Data - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Sensory analysis of bread samples with the addition of beetroot

Opis

The data set presents the results of the sensory analysis of bread samples with the addition of beetroot, which was carried out by the sensory profiling analysis method based on the PN-ISO 11035: 1999 standard – “Sensory analysis - Identification and selection of descriptors for determining the sensory profile using multivariate methods”. The method was used to evaluate the maximum beet additive acceptable for a potential consumer. The description of the data within the file is in polish.

Plik z danymi badawczymi

sensory_analysis.xlsx
80.7 kB, S3 ETag 3ab4cf8e19c7aaf53c437349e7ed3df9-1, pobrań: 64
Hash pliku liczony jest ze wzoru
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count} gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MB

Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5

Informacje szczegółowe o pliku

Licencja:
Creative Commons: by-nc-sa 4.0 otwiera się w nowej karcie
CC BY-NC-SA
Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach

Informacje szczegółowe

Rok publikacji:
2020
Data zatwierdzenia:
2020-12-17
Język danych badawczych:
polski
Dyscypliny:
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
DOI:
Identyfikator DOI 10.34808/53dz-6t47 otwiera się w nowej karcie
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Słowa kluczowe

Cytuj jako

wyświetlono 185 razy