Opis
The data set presents the results of the sensory analysis of bread samples with the addition of beetroot, which was carried out by the sensory profiling analysis method based on the PN-ISO 11035: 1999 standard – “Sensory analysis - Identification and selection of descriptors for determining the sensory profile using multivariate methods”. The method was used to evaluate the maximum beet additive acceptable for a potential consumer. The description of the data within the file is in polish.
Plik z danymi badawczymi
sensory_analysis.xlsx
80.7 kB,
S3 ETag
3ab4cf8e19c7aaf53c437349e7ed3df9-1,
pobrań: 61
Hash pliku liczony jest ze wzoru
Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count}
gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MBPrzykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
Informacje szczegółowe o pliku
- Licencja:
-
otwiera się w nowej karcieCC BY-NC-SAUżycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
Informacje szczegółowe
- Rok publikacji:
- 2020
- Data zatwierdzenia:
- 2020-12-17
- Język danych badawczych:
- polski
- Dyscypliny:
-
- nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- DOI:
- Identyfikator DOI 10.34808/53dz-6t47 otwiera się w nowej karcie
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
Słowa kluczowe
Cytuj jako
Autorzy
wyświetlono 181 razy