A Central Composite Design in increasing the quercetin content in the aqueous onion waste isolates with antifungal and antioxidant properties - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

A Central Composite Design in increasing the quercetin content in the aqueous onion waste isolates with antifungal and antioxidant properties

Abstrakt

Cytowania

  • 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
ISSN: 1438-2377
ISSN:
1438-2377
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s00217-021-03895-8
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 63 razy

Meta Tagi