ACID whey concentrated by ultrafiltration a tool for modeling bread properties - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

ACID whey concentrated by ultrafiltration a tool for modeling bread properties

Abstrakt

Cytowania

  • 2 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 8

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika Dr hab. inż. Małgorzata WRONKOWSKA

    Małgorzata WRONKOWSKA Dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Jadacka

    Monika Jadacka

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Soral-Śmietana

    Maria Soral-Śmietana

  • Zdjęcie użytkownika  Lidia Zander

    Lidia Zander

  • Zdjęcie użytkownika  Fabian Dajnowiec

    Fabian Dajnowiec

  • Zdjęcie użytkownika  Paweł Banaszczyk

    Paweł Banaszczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Tomasz Jeliński

    Tomasz Jeliński

  • Zdjęcie użytkownika  Beata Szmatowicz

    Beata Szmatowicz

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 61, wydanie 1, strony 172 - 176,
ISSN: 0023-6438
ISSN:
00236438
Rok wydania:
2015
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.lwt.2014.11.019
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 27 razy

Meta Tagi