Ageing-Time Dependent Changes of Angiotensin I-Converting Enzyme-Inhibiting Activity of Protein Hydrolysates Obtained from Dry-Cured Pork Loins Inoculated with Probiotic Lactic Acid Bacteria - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Ageing-Time Dependent Changes of Angiotensin I-Converting Enzyme-Inhibiting Activity of Protein Hydrolysates Obtained from Dry-Cured Pork Loins Inoculated with Probiotic Lactic Acid Bacteria

Abstrakt

Cytowania

  • 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
International Journal of Peptide Research and Therapeutics nr 25, wydanie 3, strony 1173 - 1185,
ISSN: 1573-3149
ISSN:
1573-3149
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s10989-018-9765-y
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 51 razy

Meta Tagi