Ageing-Time Dependent Changes of Angiotensin I-Converting Enzyme-Inhibiting Activity of Protein Hydrolysates Obtained from Dry-Cured Pork Loins Inoculated with Probiotic Lactic Acid Bacteria
Abstrakt
Cytowania
-
6
CrossRef
-
0
Web of Science
-
6
Scopus
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
International Journal of Peptide Research and Therapeutics
nr 25,
wydanie 3,
strony 1173 - 1185,
ISSN: 1573-3149 - ISSN:
- 1573-3149
- Rok wydania:
- 2019
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s10989-018-9765-y
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 51 razy