ALLEVIATING EFFECTS OF ASCORBIC ACID ON LEAD TOXICITY IN GOJI (Lycium barbarum L.) IN VITRO - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

ALLEVIATING EFFECTS OF ASCORBIC ACID ON LEAD TOXICITY IN GOJI (Lycium barbarum L.) IN VITRO

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis Agricultura Alimentaria Piscaria et Zootechnica nr 340, wydanie 45, strony 55 - 64,
ISSN: 2081-1284
ISSN:
20811284
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.21005/aapz2018.45.1.06
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 21 razy

Meta Tagi