An Integrated Approach to Management of Food Allergy – Recommendations for Consumers and Professionals - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

An Integrated Approach to Management of Food Allergy – Recommendations for Consumers and Professionals

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Public Health - Open Journal nr 1, wydanie 1, strony 16 - 23,
ISSN: 2472-3878
ISSN:
24723878
Rok wydania:
2016
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.17140/phoj-1-105
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 64 razy

Meta Tagi