Analysis of Selected Minerals in Homemade Grape Vinegars Obtained by Spontaneous Fermentation - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Analysis of Selected Minerals in Homemade Grape Vinegars Obtained by Spontaneous Fermentation

Abstrakt

Cytowania

  • 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Justyna Antoniewicz

    Justyna Antoniewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Jakubczyk

    Karolina Jakubczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Patrycja Kupnicka

    Patrycja Kupnicka

  • Zdjęcie użytkownika  Mateusz Bosiacki

    Mateusz Bosiacki

  • Zdjęcie użytkownika  Dariusz Chlubek

    Dariusz Chlubek

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Janda

    Katarzyna Janda

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
BIOLOGICAL TRACE ELEMENT RESEARCH nr 200, wydanie 2, strony 910 - 919,
ISSN: 0163-4984
ISSN:
0163-4984
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s12011-021-02671-9
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 22 razy

Meta Tagi