ANALYSIS OF TRIBOLOGICAL PROPERTIES OF VEGETABLE GREASES FOR APPLICATIONS IN AGRI-FOOD INDUSTRIES - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

ANALYSIS OF TRIBOLOGICAL PROPERTIES OF VEGETABLE GREASES FOR APPLICATIONS IN AGRI-FOOD INDUSTRIES

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (6)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
TRIBOLOGIA nr 282, wydanie 6, strony 17 - 22,
ISSN: 0208-7774
ISSN:
0208-7774
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.5604/01.3001.0012.8413
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 74 razy

Meta Tagi