Antioxidant Activities and Volatile Flavor Components of Selected Single-Origin and Blend Chocolates - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Antioxidant Activities and Volatile Flavor Components of Selected Single-Origin and Blend Chocolates

Abstrakt

Cytowania

  • 1 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 2

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Lucia Godočiková

    Lucia Godočiková

  • Zdjęcie użytkownika  Eva Ivanišová

    Eva Ivanišová

  • Zdjęcie użytkownika  Grzegorz Zaguła

    Grzegorz Zaguła

  • Zdjęcie użytkownika  Luis Noguera-Artiaga

    Luis Noguera-Artiaga

  • Zdjęcie użytkownika  Ángel Carbonell-Barrachina

    Ángel Carbonell-Barrachina

  • Zdjęcie użytkownika  Miroslava Kačániová

    Miroslava Kačániová

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 25, wydanie 16,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules25163648
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 35 razy

Meta Tagi