ASSESSING USEFULNESS OF LOW-VALUE FISH IN PRODUCING SNACK FOODS - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

ASSESSING USEFULNESS OF LOW-VALUE FISH IN PRODUCING SNACK FOODS

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Zywnosc.Nauka.Technologia.Jakosc/Food.Science.Technology.Quality wydanie 5(96),
ISSN: 1425-6959
ISSN:
14256959
Rok wydania:
2014
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15193/zntj/2014/96/111-123
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 40 razy

Meta Tagi