Beer as a potential source of macroelements in a diet: the analysis of calcium, chlorine, potassium, and phosphorus content in a popular low-alcoholic drink - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Beer as a potential source of macroelements in a diet: the analysis of calcium, chlorine, potassium, and phosphorus content in a popular low-alcoholic drink

Abstrakt

Cytowania

  • 1 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 4

    Scopus

Autorzy (9)

  • Zdjęcie użytkownika  Daniel Styburski

    Daniel Styburski

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Janda

    Katarzyna Janda

  • Zdjęcie użytkownika  Irena Baranowska-Bosiacka

    Irena Baranowska-Bosiacka

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Łukomska

    Agnieszka Łukomska

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Dec

    Karolina Dec

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Goschorska

    Marta Goschorska

  • Zdjęcie użytkownika  Beata Michalkiewicz

    Beata Michalkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Paweł Ziętek

    Paweł Ziętek

  • Zdjęcie użytkownika  Izabela Gutowska

    Izabela Gutowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY nr 244, wydanie 10, strony 1853 - 1860,
ISSN: 1438-2377
ISSN:
1438-2377
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s00217-018-3098-0
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi