Beneficial Effect of Oligofructose-Enriched Inulin on Vitamin D and E Status in Children with Celiac Disease on a Long-Term Gluten-Free Diet: A Preliminary Randomized, Placebo-Controlled Nutritional Intervention Study - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Beneficial Effect of Oligofructose-Enriched Inulin on Vitamin D and E Status in Children with Celiac Disease on a Long-Term Gluten-Free Diet: A Preliminary Randomized, Placebo-Controlled Nutritional Intervention Study

Abstrakt

Cytowania

  • 3 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 0

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Natalia Drabińska

    Natalia Drabińska

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż Urszula KRUPA-KOZAK

    Urszula KRUPA-KOZAK dr hab. inż

  • Zdjęcie użytkownika  Paweł Abramowicz

    Paweł Abramowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Elżbieta Jarocka-Cyrta

    Elżbieta Jarocka-Cyrta

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Nutrients nr 10, wydanie 11,
ISSN: 2072-6643
ISSN:
2072-6643
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/nu10111768
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 14 razy

Meta Tagi