Bioaccessibility of anti-AGEs activity, antioxidant capacity and phenolics from water biscuits prepared from fermented buckwheat flours - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Bioaccessibility of anti-AGEs activity, antioxidant capacity and phenolics from water biscuits prepared from fermented buckwheat flours

Abstrakt

Cytowania

  • 1 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 9

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 123,
ISSN: 0023-6438
ISSN:
00236438
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.lwt.2020.109051
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 25 razy

Meta Tagi