Broccoli leaf powder as an attractive by‐product ingredient: effect on batter behaviour, technological properties and sensory quality of gluten‐free mini sponge cake
Abstrakt
Cytowania
-
3 0
CrossRef
-
0
Web of Science
-
3 3
Scopus
Autorzy (7)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
nr 54,
wydanie 4,
strony 1121 - 1129,
ISSN: 0950-5423 - ISSN:
- 0950-5423
- Rok wydania:
- 2019
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/ijfs.13972
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 14 razy