INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

ISSN:

0950-5423

eISSN:

1365-2621

Dyscypliny:

  • inżynieria chemiczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • inżynieria materiałowa (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • inżynieria mechaniczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 70 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 70 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 70 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 25 A
2017 25 A
2016 25 A
2015 25 A
2014 25 A
2013 25 A
2012 25 A
2011 25 A
2010 27 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 5.8
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 5.8
2022 5.6
2021 5.1
2020 4.9
2019 4.1
2018 3.9
2017 3.6
2016 3.1
2015 2.7
2014 2.7
2013 2.5
2012 2.3
2011 2.2

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 13

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2023
Rok 2021
Rok 2020
Rok 2019
Rok 2016
Rok 2014
Rok 2010
  • Comparative characterisation of durian, mango and avocado
    Publikacja
    • S. Poovarodom
    • R. Haruenkit
    • S. Vearasilip
    • J. Namieśnik
    • M. Cvikrova
    • O. Martincova
    • A. Ezra
    • M. Suhaj
    • P. Ruamsuke
    • S. Gorinstein

    - INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY - Rok 2010

    Celem przeprowadzonych badan była ocena właściwości odżywczych i bioaktywnych stosunkowo mało znanych egzotycznych owoców duriana i ich porównanie z parametrami charakteryzującymi powszechnie znane owoce mango i gruszki adwokackiej. W badaniach wykorzystano takie techniki jak HPLC, trójwymiarowa fluorescencja (3D-FL), testy oparte na zastosowaniu rodników (ABTS i DPPH) oraz zaawansowane techniki chemometryczne. na podstawie uzyskanych...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

Rok 2001

wyświetlono 855 razy