Effect of in vitro gastro‐pancreatic digestion on antioxidant activity of low‐molecular‐weight (<3.5 kDa) peptides from dry‐cured pork loins with probiotic strains of LAB - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of in vitro gastro‐pancreatic digestion on antioxidant activity of low‐molecular‐weight (<3.5 kDa) peptides from dry‐cured pork loins with probiotic strains of LAB

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 56, wydanie 12, strony 6268 - 6278,
ISSN: 0950-5423
ISSN:
0950-5423
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/ijfs.15066
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 72 razy

Meta Tagi