The influence of sonication time on the biogenic amines formation as a critical point in uncured dry-fermented beef manufacturing - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The influence of sonication time on the biogenic amines formation as a critical point in uncured dry-fermented beef manufacturing

Abstrakt

Cytowania

  • 1 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 5

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Wójciak

    Karolina Wójciak

  • Zdjęcie użytkownika  Dariusz Stasiak

    Dariusz Stasiak

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. Joanna Stadnik

    Joanna Stadnik prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Ferysiuk

    Karolina Ferysiuk

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Kononiuk

    Anna Kononiuk

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 54, wydanie 1, strony 75 - 83,
ISSN: 0950-5423
ISSN:
09505423
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/ijfs.13906
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 66 razy

Meta Tagi