Effect of acid whey on physicochemical characteristics of dry-cured organic pork loins without nitrite - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of acid whey on physicochemical characteristics of dry-cured organic pork loins without nitrite

Abstrakt

Cytowania

  • 1 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 8

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 51, wydanie 4, strony 970 - 977,
ISSN: 0950-5423
ISSN:
09505423
Rok wydania:
2016
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/ijfs.13045
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 53 razy

Meta Tagi