Effect of citric acid esterification conditions on the properties of the obtained resistant starch - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of citric acid esterification conditions on the properties of the obtained resistant starch

Abstrakt

Cytowania

  • 3 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 3

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 51, wydanie 7, strony 1647 - 1654,
ISSN: 0950-5423
ISSN:
09505423
Rok wydania:
2016
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/ijfs.13136
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 53 razy

Meta Tagi