Proteolysis in dry-aged loins manufactured with sonicated pork and inoculated withLactobacillus caseiŁOCK 0900 probiotic strain
Abstrakt
Cytowania
-
1 5
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1 6
Scopus
Autorzy (3)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
nr 49,
wydanie 12,
strony 2578 - 2584,
ISSN: 0950-5423 - ISSN:
- 09505423
- Rok wydania:
- 2014
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/ijfs.12588
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 64 razy