Proteolysis in dry-aged loins manufactured with sonicated pork and inoculated withLactobacillus caseiŁOCK 0900 probiotic strain - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Proteolysis in dry-aged loins manufactured with sonicated pork and inoculated withLactobacillus caseiŁOCK 0900 probiotic strain

Abstrakt

Cytowania

  • 1 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 6

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 49, wydanie 12, strony 2578 - 2584,
ISSN: 0950-5423
ISSN:
09505423
Rok wydania:
2014
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/ijfs.12588
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 64 razy

Meta Tagi