Cadmium and lead content in gluten and gluten-free bread available on the Polish market – potential health risk to consumers - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Cadmium and lead content in gluten and gluten-free bread available on the Polish market – potential health risk to consumers

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Annales Academiae Medicae Silesiensis nr 77, strony 255 - 263,
ISSN: 1734-025X
ISSN:
1734-025X
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.18794/aams/172906
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 42 razy

Meta Tagi