Can cornelian cherry mask bitter taste of probiotic chocolate? Human TAS2R receptors and a sensory study with comprehensive characterisation of new functional product - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Can cornelian cherry mask bitter taste of probiotic chocolate? Human TAS2R receptors and a sensory study with comprehensive characterisation of new functional product

Abstrakt

Cytowania

  • 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 9

    Scopus

Autorzy (6)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
PLOS ONE nr 16, wydanie 2,
ISSN: 1932-6203
ISSN:
1932-6203
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1371/journal.pone.0243871
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 87 razy

Meta Tagi