Changes in the EPA and DHA content and lipids quality parameters of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss, Walbaum) and carp (Cyprinus carpio, L.) at individual stages of hot smoking
Abstrakt
Cytowania
-
1 5
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1 5
Scopus
Autorzy (4)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
Heliyon
nr 5,
wydanie 12,
ISSN: 2405-8440 - ISSN:
- 24058440
- Rok wydania:
- 2019
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.heliyon.2019.e02964
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 54 razy