Chemical Composition and Physical Characteristics of Fruits of Two Cultivars of Blue Honeysuckle (Lonicera caerulea L.) in Relation to their Degree of Maturity and Harvest Date - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Chemical Composition and Physical Characteristics of Fruits of Two Cultivars of Blue Honeysuckle (Lonicera caerulea L.) in Relation to their Degree of Maturity and Harvest Date

Abstrakt

Cytowania

  • 5 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6 8

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Ireneusz OCHMIAN

    Ireneusz OCHMIAN

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna SKUPIEN

    Katarzyna SKUPIEN

  • Zdjęcie użytkownika  Jozef GRAJKOWSKI

    Jozef GRAJKOWSKI

  • Zdjęcie użytkownika  Milosz SMOLIK

    Milosz SMOLIK

  • Zdjęcie użytkownika  Krystyna OSTROWSKA

    Krystyna OSTROWSKA

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca nr 40, wydanie 1,
ISSN: 0255-965X
ISSN:
0255-965X
Rok wydania:
2012
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15835/nbha4017314
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 3 razy

Meta Tagi