Chemical Profile and Antioxidant Activity of the Kombucha Beverage Derived from White, Green, Black and Red Tea - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Chemical Profile and Antioxidant Activity of the Kombucha Beverage Derived from White, Green, Black and Red Tea

Abstrakt

Cytowania

  • 1 5 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 6 6

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Antioxidants nr 9, wydanie 5,
ISSN: 2076-3921
ISSN:
2076-3921
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/antiox9050447
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 120 razy

Meta Tagi