Comparative analysis of the quality parameters and the fatty acid composition of two economically important Baltic fish: cod, Gadus morhua and flounder, Platichthys flesus (Actinopterygii) subjected to iced storage - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Comparative analysis of the quality parameters and the fatty acid composition of two economically important Baltic fish: cod, Gadus morhua and flounder, Platichthys flesus (Actinopterygii) subjected to iced storage

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
ACTA ICHTHYOLOGICA ET PISCATORIA nr 47, wydanie 3, strony 249 - 258,
ISSN: 0137-1592
ISSN:
0137-1592
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3750/aiep/02052
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 40 razy

Meta Tagi