Determining the Behavior of Water in Buttermilk Cheese with Polymerized Whey Protein Using Differential Scanning Calorimetry and Nuclear Magnetic Resonance Analysis - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Determining the Behavior of Water in Buttermilk Cheese with Polymerized Whey Protein Using Differential Scanning Calorimetry and Nuclear Magnetic Resonance Analysis

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Applied Sciences-Basel nr 12, wydanie 22,
ISSN: 2076-3417
ISSN:
2076-3417
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/app122211528
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 28 razy

Meta Tagi