Dipeptidyl Peptidase IV Inhibitory Peptides Generated in Dry-Cured Pork Loin during Aging and Gastrointestinal Digestion - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Dipeptidyl Peptidase IV Inhibitory Peptides Generated in Dry-Cured Pork Loin during Aging and Gastrointestinal Digestion

Abstrakt

Cytowania

  • 1 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 2

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Nutrients nr 14, wydanie 4,
ISSN: 2072-6643
ISSN:
2072-6643
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/nu14040770
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 91 razy

Meta Tagi