Effect of added roach flesh on quality and shelf live of flour-and-fish snacks - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of added roach flesh on quality and shelf live of flour-and-fish snacks

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Zywnosc.Nauka.Technologia.Jakosc/Food.Science.Technology.Quality nr 104, wydanie 1, strony 101 - 116,
ISSN: 1425-6959
ISSN:
14256959
Rok wydania:
2016
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15193/zntj/2016/104/105
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 42 razy

Meta Tagi