Effect of Cover Brine Type on the Quality of Meat from Herring Marinades - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Cover Brine Type on the Quality of Meat from Herring Marinades

Abstrakt

Cytowania

  • 2 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 3

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Mariusz Szymczak

    Mariusz Szymczak

  • Zdjęcie użytkownika dr inż. Barbara Szymczak

    Barbara Szymczak dr inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Koronkiewicz

    Anna Koronkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Felisiak

    Katarzyna Felisiak

  • Zdjęcie użytkownika  Mateusz Bednarek

    Mateusz Bednarek

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE nr 78, wydanie 4,
ISSN: 0022-1147
ISSN:
0022-1147
Rok wydania:
2013
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/1750-3841.12090
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 17 razy

Meta Tagi