Effect of Flaxseed Oil Cake Extract on the Microbial Quality, Texture and Shelf Life of Gluten-Free Bread - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Flaxseed Oil Cake Extract on the Microbial Quality, Texture and Shelf Life of Gluten-Free Bread

Abstrakt

Cytowania

  • 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 0

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Łukasz Łopusiewicz

    Łukasz Łopusiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Przemysław Kowalczewski

    Przemysław Kowalczewski

  • Zdjęcie użytkownika  Hanna Baranowska

    Hanna Baranowska

  • Zdjęcie użytkownika  Łukasz Masewicz

    Łukasz Masewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Ryszard Amarowicz

    Ryszard Amarowicz

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż Urszula KRUPA-KOZAK

    Urszula KRUPA-KOZAK dr hab. inż

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 12, wydanie 3,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods12030595
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 19 razy

Meta Tagi