Effect of high pressure processing on changes in antibiotic resistance genes expression among strains from commercial starter cultures - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of high pressure processing on changes in antibiotic resistance genes expression among strains from commercial starter cultures

Abstrakt

Cytowania

  • 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Zadernowska

    Anna Zadernowska

  • Zdjęcie użytkownika  Wioleta Chajęcka-Wierzchowska

    Wioleta Chajęcka-Wierzchowska

  • Zdjęcie użytkownika  Patryk Adamski

    Patryk Adamski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
FOOD MICROBIOLOGY nr 110,
ISSN: 0740-0020
ISSN:
07400020
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.fm.2022.104169
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 186 razy

Meta Tagi