Effect of Lactobacillus acidophilus Bauer and Bifidobacterium animalis ssp. lactis BB12 on proteolytic changes in dry-cured loins
Abstrakt
Cytowania
-
1 2
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1 2
Scopus
Autorzy (3)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
nr 26,
wydanie 3,
strony 633 - 641,
ISSN: 1226-7708 - ISSN:
- 1226-7708
- Rok wydania:
- 2017
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s10068-017-0076-4
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 51 razy