Effect of Marination Time on the Antioxidant Properties of Peptides Extracted from Organic Dry-Fermented Beef - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Marination Time on the Antioxidant Properties of Peptides Extracted from Organic Dry-Fermented Beef

Abstrakt

Cytowania

  • 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Biomolecules nr 9, wydanie 10,
ISSN: 2218-273X
ISSN:
2218-273X
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/biom9100614
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 69 razy

Meta Tagi