EFFECT OF MILK FAT COOLING RATE ON CRYSTALLIZATION PROCESS OF TRIACYLGLYCEROLS THEREIN - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

EFFECT OF MILK FAT COOLING RATE ON CRYSTALLIZATION PROCESS OF TRIACYLGLYCEROLS THEREIN

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2

    Scopus

Autor (1)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Zywnosc.Nauka.Technologia.Jakosc/Food.Science.Technology.Quality nr 21, wydanie 4(95),
ISSN: 1425-6959
ISSN:
14256959
Rok wydania:
2014
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15193/zntj/2014/95/097-107
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 8 razy

Meta Tagi