Effect of Oyster Mushroom Addition on Improving the Sensory Properties, Nutritional Value and Increasing the Antioxidant Potential of Carp Meat Burgers - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Oyster Mushroom Addition on Improving the Sensory Properties, Nutritional Value and Increasing the Antioxidant Potential of Carp Meat Burgers

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Felisiak

    Katarzyna Felisiak

  • Zdjęcie użytkownika  Iwona Adamska

    Iwona Adamska

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Hrebień-Filisińska

    Agnieszka Hrebień-Filisińska

  • Zdjęcie użytkownika  Patrycja Biernacka

    Patrycja Biernacka

  • Zdjęcie użytkownika  Grzegorz Bienkiewicz

    Grzegorz Bienkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Tabaszewska

    Małgorzata Tabaszewska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 28, wydanie 19,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules28196975
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 63 razy

Meta Tagi