Effect of Soybean or Linseed Oil With RRR-D-α-Tocopherol or Dl-α-Tocopherol Acetate on Quality Characteristics and Fatty Acid Profile of Turkey Meat
Abstrakt
Cytowania
-
5
CrossRef
-
0
Web of Science
-
7
Scopus
Autorzy (3)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
Annals of Animal Science
nr 18,
wydanie 4,
strony 991 - 1005,
ISSN: 2300-8733 - ISSN:
- 2300-8733
- Rok wydania:
- 2018
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.2478/aoas-2018-0035
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 64 razy