Effect of Storage Conditions on Storability and Antioxidant Potential of Pears cv. ‘Conference’ - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Storage Conditions on Storability and Antioxidant Potential of Pears cv. ‘Conference’

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 9

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  Grzegorz Łysiak

    Grzegorz Łysiak

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Rutkowski

    Krzysztof Rutkowski

  • Zdjęcie użytkownika  Dorota Walkowiak-Tomczak

    Dorota Walkowiak-Tomczak

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Agriculture-Basel nr 11, wydanie 6,
ISSN: 2077-0472
ISSN:
2077-0472
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/agriculture11060545
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 53 razy

Meta Tagi