Effect of thermal modifications of potato starch on its selected properties - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of thermal modifications of potato starch on its selected properties

Abstrakt

Cytowania

  • 2 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 4

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  A. Gryszkin

    A. Gryszkin

  • Zdjęcie użytkownika  T. Zięba

    T. Zięba

  • Zdjęcie użytkownika  M. Kapelko

    M. Kapelko

  • Zdjęcie użytkownika  A. Buczek

    A. Buczek

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Hydrocolloids nr 40, strony 122 - 127,
ISSN: 0268-005X
ISSN:
0268005X
Rok wydania:
2014
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodhyd.2014.02.010
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 49 razy

Meta Tagi