Effect of Thermal Processing on Antioxidant Activity and Cytotoxicity of Waste Potato Juice - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Thermal Processing on Antioxidant Activity and Cytotoxicity of Waste Potato Juice

Abstrakt

Cytowania

  • 2 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 4

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Olejnik

    Anna Olejnik

  • Zdjęcie użytkownika  Wojciech Białas

    Wojciech Białas

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Kubiak

    Piotr Kubiak

  • Zdjęcie użytkownika  Aleksander Siger

    Aleksander Siger

  • Zdjęcie użytkownika  Marcin Nowicki

    Marcin Nowicki

  • Zdjęcie użytkownika  Grażyna Lewandowicz

    Grażyna Lewandowicz

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Open Life Sciences nr 14, wydanie 1, strony 150 - 157,
ISSN: 2391-5412
ISSN:
2391-5412
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1515/biol-2019-0017
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 38 razy

Meta Tagi